J-Lo nagy feneke már menőbb, mint a modellek fokhagymái

Miközben az elmúlt évtizedekben egyik élő vállfa masírozott a másik után a kifutókon, azok a nők is megtalálták a hangjukat, akik nem férnek bele a konfekcióméretekbe.

Csak a megfelelő anyagi támogatás hiányzik a New York-i divatfotós, Victoria Janashvili kötetéhez, amelyben gömbölyded nőket mutat meg a maguk meztelen valóságában. Janashvili, aki korábban olyan magazinoknak fotózott, mint a GQ, a Maxim, az Esquire, vagy a Cosmopolitan, épp eleget látott csontsoványra éheztetett modelleket ahhoz, hogy elkezdjen valami újat. Szerencsére az utóbbi években már nem ciki normális, vagy annál teltebb alkattal élni, a plus size modellek karrierje egyre feljebb ível, az olyan sztárok pedig, mint Kim Kardashian vagy Jennifer Lopez, bátran mutatják meg, hogy a nőies idomok is ugyanolyan szexisek, mint a divathullám tetején élőké.

Fotó: Victoria Janashvili

Fotó: Victoria Janashvili

A Curves című kötet nem titkoltan szeretné tovább formálni ezt a hozzáállást, így Janashvili olyan modelleket fotózott, mint Denise Bidot vagy Marina Bulatkina. Mind igazi nők, akárcsak a szomszédasszony, vagy te, vagy én.

Még több fotót a formás modellekről itt találsz.