Így csapj „Otthagytak az oltárnál”-bulit

A filmekben ugyan nagyon látványos, de az életben már nem annyira kacagtató élmény, ha az embert az oltár előtt hagyják el. Shelby Swink mégis hatalmas partit tartott koszorúslányokkal, szülőkkel, pezsgővel – és egy nagy adag színes festékkel.

Shelby Swink a szüleivel

Inkább a vőlegényt kellett volna jól összemázolni

Hiába voltak együtt több, mint három éve, a 23 éves Shelby-t egy héttel a gondosan, hónapok alatt megszervezett esküvő előtt dobta a vőlegénye. A lány amellett, hogy több száz keserves telefonhívást indított, hogy lemondja az esküvőt, barátai és a felkért fotós ötletét követve mégis megtartotta a nagy napot. Felvette a fehér menyasszonyi ruhát, és a koszorúslányokkal karöltve elindult egy közeli parkba megünnepelni, hogy túlélte ezt a csalódást.

Egyetlen nem mindennapi kellék volt náluk: egy kosárnyi festékes tubus. A parti fénypontjaként a koszorúslányokkal örökre tönkretették a szép ruhákat, a festékcsata után pedig pezsgővel, és a glancba vágott szülőkkel együtt fotózkodtak. Plusz poénként a festékes menyasszonyi ruhát kiállították az eredeti szalonban, és minden új menyasszonyi ruha eladása után egy bizonyos összeget egy nőket támogató non-profit szervezet kap.

A buli fénypontja

Vajon hány óráig moshatták a ruhákat?

Forrás: www.offbeatbride.com