Ilyen lesz a trendi frizura 2015 tavaszán

Alapvetően hosszú hajúnak érdemes lenni az idén tavasszal, mert főleg nekik kínál sok szuper ötletet a Harper’s Bazaar divatmagazin. De rövid hajúak se kattintsanak odébb, biztos vannak hosszúhajú barátnőik, akiket még időben tudnak figyelmeztetni, hogy nem a legújabb divat szerint hordják a hajukat.

1. Bohó, laza hullámok

Szép és talán nem is olyan nehéz egy otthoni csavaróval elérni ezeket a lágy hullámokat.

haj1

haj2

2. Hosszú copfok

Divatosak lesznek a szorosan lesimított, hosszú copfok – ezeket főleg szigorú, fegyelmezett lányoknak ajánljuk, akiknek minden szál hajuk pontosan úgy viselkedik, ahogy azt ők akarják.

haj3

haj16
3. Kreatív hajfonat és titkos, rafinált kis fonások

A fonott hajat viszont hordhatják a fegyelmezett és a fegyelmezetlen lányok is, mert trendi lesz a szép, különleges mintájú, nagy odafigyeléssel megalkotott hajfonat és kis titkos, alig észrevehető fonás is.

haj4

haj5

haj6

haj7

 4. Konty

Idén tavasszal az a konty divatos, amelyik nagy és látványos. Nem szabad leszorítani, legyen inkább laza és hatalmas.

haj8

5. Vizes hatású haj

Sajnos ez is divat lesz tavasszal, de erre nem biztatnánk senkit, mert szerintünk nem szép. Leginkább olyan, mintha a modellre ráömlött volna rántotthús sütés közben az étolaj.

haj9

6. Szuperszexi óriáshullámok

Ha van időd minden héten a fodrásznál ülni órákat, hogy így beszárítsa a hajad, akkor mi mindenképpen ezt ajánljuk. Ultra-szuper-dögös.

haj10

haj11

7. Hajbavalók

Egy színes csatt, egy gyöngyös hajpánt vagy egy csokor vörös rózsa mindig jól jön, ha meguntad a hajcsavargatást.

haj12

haj13

haj14

haj15