Gratulálunk, szülni fog! – mondták a nőnek, aki azt sem tudta, hogy terhes

Akiknek van már gyerekük, egyszerűen elképzelhetetlennek tartják, hogy valakinek kilenc hónapon át ne tűnjön fel, hogy egy élő magzat van a hasában – pedig ez meglepően gyakran megtörténik.

Nehéz ezt elképzelni, de egy baba bizony el tud bújni, ha nagyon akar. Miközben a tervezett gyereket váró nők mást sem csinálnak, csak a jeleket figyelik, addig a munkájukban elmerült, rendszeresen menstruáló, fogamzásgátló eszközöket alkalmazó nőket elég nehéz azért hibáztatni, hogy nem vették észre a terhességüket. Legalább megúszták a reggeli rosszulléteket, az éjszakai gyomorégést – talán pont azért, mert nem monitorozták magukat félóránként, kétségbe esve, ha valamilyen “kötelező, és másoknak rég megvan” jel nem jelentkezett pont akkor, amikor azt elvárták volna.

Katie Kropas egyszerűen csak élte az életét, sem barátja, sem a vele élő édesanyja nem vett észre semmi furcsát a lányon, maximum azt, hogy a nagy karácsonyi evészetben meghízott. Kicsit megdöbbenhettek, mikor a hát- és hasfájásra panaszkodó Katieről a kórházban kiderült, mindjárt szül. Egy órája volt felfogni a felfoghatatlant, mert az ultrahangvizsgálat eredménye után alig egy órával már a kezében is volt első gyermeke, Ellie.

Forrás: Daily News