Mintha 2115-ben főznénk – Íme a legmodernebb konyhai eszközök

A hűtő, ami telefonon megmondja, van-e otthon tej, vagy a mosógép ami segít programot választani, már lassan megszokott, “elavult”, helyettük pedig jönnek az igazi újdonságok!

Külön konyhába tervezett, álló tablet a receptes könyvek lapozgatása helyett

Külön konyhába tervezett, álló tablet a receptes könyvek unalmas lapozgatása helyett. A nagyi kézzel írt kalácsreceptjét nem übereli, de hasznosnak hasznos.

Főzz a laptopodon - szó szerint

Főzz a laptopodon – szó szerint

Friss zöldségek és gyümölcsök kert nélkül, a konyhában található nanokertből

Friss zöldségek és gyümölcsök kert nélkül, a konyhában található nanokertből. Hogy mitől nem penészedik be, és mennyi áramot fogyaszt, jobb nem tudni.

új értelmet kap az érintőképernyős főzőlap: internetkapcsolat segítségével ad tippeket a főzéshez

Új értelmet kap az érintőképernyős főzőlap: internetkapcsolat segítségével ad tippeket a főzéshez – vajon mi történik ha véletlenül ráteszem a forró edényt?

Rádiófrekvenciás technológiával működő okoshűtő, ami nemcsak azt mutatja meg, mi van a polcokon, de a minőséget és a szavatossági időket is jelzi.

Ki sem kell nyitni: rádiófrekvenciás technológiával működő  érintőképernyős okoshűtő, ami nemcsak azt mutatja meg, mi van a polcokon, de a minőséget és a szavatossági időket is jelzi. Fogyókúrázóknak elég csak leülni elé, és nézni a salátákat.

Hologramos kivetítőn nézheted meg a sztárséfek receptjeit, sőt, velük együtt is főzhetsz, miközben a program maga is ajánl egy-két tippet a tálba öntött hozzávalók alapján.

Ez már mindennek a teteje: hologramos kivetítőn nézheted meg a sztárséfek receptjeit, sőt, velük együtt is főzhetsz, miközben a program maga is ajánl egy-két tippet a tálba öntött hozzávalók alapján

Forrás: Architechturendesigne