Csak legyen barátnőm, én uralom majd a világot – gyerekek, akik megmondják a frankót

Először fogorvos akartam lenni, de az első orvosi látogatás után elment a kedvem, aztán macskafarmot akartam nyitni, erdőt telepíteni a házam köré…Ezek a srácok kicsit tovább mennek, és pontosan megfogalmazzák a véleményüket.

gyerek kivansag 1

Kétszintes, óriás medencés házban szeretnék élni, törvényes jogokkal arra, hogy annyi pizzát és hamburgert egyek, amennyit szeretnék – ó, el ne felejtsem a jégkrémet! Szeretnék Ritchie Rich-ként élni úgy, hogy Whitney Houston az anyám és Tom Cruise az apám.

gyerek kivansag higienia

Íme a barátság-gyümölcs saláta receptje: végy egy teáskanálnyi humort, másfélnyi lazaságot, egy adag jó higiéniát, szeretet, és kedvességet, már kész is.

gyerek kivansag justin

Martin Luther King beszéde egy kicsit másképp: Arról álmodom, hogy egy nap nem lesz több gyilkosság és háború. És arról, hogy Justin Bieber egyszer végre eltűnik a balfenéken. 

gyerek kivansag rule the world

Az élet legfontosabb dolgai: Szerzek egy barátnőt. Megcsókolom. Én uralom a világot. 

gyerek kivansag sajtrud

Van, amiért érdemes élni: Ha a házunkban tűz ütne ki, a sajtrudacskáimat menteném ki, mert ez a kedvenc ételem. Bármit megtennék érte. A szószt is szeretem, amit hozzá adnak. Semmi sem jobb, mint a sajt.

gyerek kivansag szakitos level

A legcukibb szakítós levél, amit valaha láttunk: Shawn, szakítok veled. Nem beszéltél velem, mióta randira hívtál. És ez három hónapja volt. Kicsit igyekezned kell, különben sosem tudsz majd megházasodni, és az nagyon szomorú lenne. El kéne venned egy lányt feleségül. Csak nem engem.

gyerek kivansag zanza

Mason vagyok. Szeretem a csirkefalatkákat. 

gyerek kivasnag popocorn

Hálás vagyok a pattogatott kukoricáért. Szegény anyu és apu :)

Forrás: Buzzfeed