Tessék hazaengedni az apukámat! Szívhez szóló levelet írt egy 6 éves kislány

Vajon hány és hány apuka hallhatja minden nap, hogy mikor jössz már haza? A gyerekeket ugyanis nem érdekli a munkaidő, a túlóra, a közlekedés, a család anyagi helyzete, őket egyedül a személyes jelenlétet értékelik, és ezért mindent meg is tesznek.

Ellie Porter már hatéves, de nagyon szereti, ha az apukája is otthon van, mikor ágyba kerül. A tervezőgrafikusként dolgozó Neil haza is menne, ám vasúttal ingázik Uckfield és Shoreditch között, ahol rendszeresen előfordulnak késések, törölt járatok, és minden egyéb bonyodalom. Ellie erre fogta magát, és írt egy levelet a vasút dolgozóinak, amiben nemcsak arra kéri őket, hogy engedjék időben hazajutni a papáját, de megemlíti azt az évi 4000 dollárt is, amit az apukája a vonatbérletre költ – emiatt pedig ő, Ellie nem mehet el Disneylandbe sem. Mivel a levél körbejárta az egész világot, még a vasút is megszólalt az ügyben, és mindent megtesznek azért, hogy Ellie többet láthassa esténként az apját.

Kedves Vasutas bácsik,

Kedves Vasutas bácsik, az apukám minden nap elkésik itthonról, én pedig nagyon hiányolom, mert esténként ő szokott engem lefektetni. Nagyon idegesít, hogy mostanában nem teheti, légyszi engedjétek, hogy időben hazajöjjön. Apu azt mondja, hogy elveszitek egy csomó pénzét, és ezért nem mehetek Disneylandbe. Nagyon szeretnék Disneylandbe menni. Ella, 6 éves.

Ella a családjával

Ella a családjával

Forrás: Dailymail