Mindenkit becsapott a terhes apáca

Alaposan megdöbbenhettek a világtól elzártan élő, férfiakat nem ismerő apácák, amikor egyik társuk hasfájásából egyenesen gyerek lett.

Vajon hogy történhetett ez? Kíváncsi vagyok, hogy magyarázhatta meg a pap a dolgot a többi apácának...

Vajon hogy történhetett ez? Kíváncsi vagyok, hogy magyarázhatta meg a pap a dolgot a többi apácának…

Fogalmam sincs, hogy az apácák mennyire vannak tisztában a szaporodás biológiájával. Vajon az udvarukon párosodó galambok elől is eltakarják a szemüket, vagy tisztában vannak a bűnös tett minden mozzanatával? Egyikük mindenesetre úgy élt köztük, hogy jóval tapasztaltabb volt, mint Jézus jegyesei.

Az El Salvadorból fél éve a rendhez került apáca viszont ragaszkodik hozzá, hogy fogalma sem volt arról, hogy terhes. Nemrég visszatérő, görcsös hasfájásra panaszkodott, rendtársai kórházba vitték, ahol az ultrahangon hamar kiderült, itt bizony szülés lesz, de azonnal. Az egészséges kisfiú anyja még a mentőben és a kórházban is azt hajtogatta, hogy ő nem terhes, hiszen apáca, és fogalma sincs, hogy történhetett ez meg vele.

Azt sem tudni pontosan, hogy szegény terhesen került társai közé, vagy házon belül történt meg a dolog, mindenesetre karrierjének annyi, hiszen a szüzességi fogadalom megszegése miatt kirakták a rendből. Csak remélni merjük, hogy kap majd elég segítséget, ha más nem, a kíváncsiskodóktól.

Az egyház persze semmiféle felvilágosítást nem adott arról, hogy miért nem vették észre a terhességet, és pontosan hogy is került az a baba az ártatlan apáca hasába.

Forrás: Independent