Új hírblog indul csajoknak: itt a Lemon!

Januárban útjára indul a Lemon.hu, egy nőknek szóló színes hírblog, ahol rengeteg kép, izgalmas, érdekes hír és szórakoztató videó vár.

A nap legizgalmasabb színes hírei közül válogatjuk ki Neked azokat, amelyek olyan lélegzetelállítóan szépek, hogy egyszerűen mindenkinek látnia kell, olyan felháborítóak, hogy véleményünk van róla, olyan divatosak, amiből mindenki szeretne magának egy-két darabot a gardróbjában, olyan viccesek, hogy öt percre garantáltan elfelejted minden bajodat, vagy olyan meghatóak, hogy képtelenség száraz szemmel odébbkattintani. Illetve biztosan ezer és ezer egyéb indokot fogunk még találni, hogy megírjuk azt, amiről szerintünk tudnod kell.

A posztok legtöbbje szubjektív hangvételű lesz, tehát bármikor lehet velünk egyet nem érteni, saját véleményt kialakítani és azt megosztani velünk. Mert abszolút igazság nincs, csak nézőpontok sokasága. A mi nézőpontunk nem az állandóan fikázós-megmondós és nem is a vég nélküli ugrálvatapsoló-rajongós. Ami tetszik, azt szeretni fogjuk, ami pedig nem tetszik, annak hangot adunk.

Jó olvasgatást kíván:
a Lemon csapata

Kövess minket a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!