Az utcán áll neki vetkőzni betegsége miatt egy nő

Vetkőzni általában pénzért szoktak, de szegény Leanne Lyon nemhogy egy árva petákot sem kap műsorszámáért, még utálja is az egészet: egy különös betegség kényszeríti ugyanis az utcai sztriptízre.

25BA669300000578-0-image-m-18_1424088909364

A 41 éves asszony agyában egy jóindulatú daganat fészkel, amit csak 95000 fontért, azaz nagyjából negyvenmillió forintért műtenének ki onnan. Mikor épp nem a napi öt roham miatt vetkőzik fehérneműre az utcán vagy a boltban, akkor gyermekére vigyáz, és adományokat gyűjt az életét megkeserítő tumor eltávolításáért. Nem is csoda, hiszen egy roham akár fél órán át is eltarthat, ekkor az egyébként teljesen normális Leanne egyfajta ájulásszerű állapotba kerül, és alvajáróként furcsa dogokat művel, és vetkőzik, mintha muszáj lenne. Állapota miatt nem tud dolgozni, és két gyermeke ellátása is csak nehézkesen megy – még jó, hogy férje segít mindenben.

Az asszonyt fiatal korában egyszer már megműtötték, de a rohamok csak szaporodtak. Két gyermeke már előre tudja, mikor jön a következő, mert Leanne olyankor nevetni kezd. A két gyerkőc általában felveszi kamerával, amit az anyuka ilyenkor művel, hogy ha már nem emlékszik rá, legalább utólag megtudja. Egy alapítvány segítségével Leanne és családja most is pénzt gyűjtenek a műtétre.

Forrás: Dailymail