Amikor a főnök pénzt kér a wc használatért – Horrorisztikus munkahelyi sztorik

Amerikában és Angliában sem fenékig tejfel ám az élet…

Gonosz főnökök, a dolgozókat a végletekig kihasználó, megalázó munkahelyek sajnos továbbra is léteznek, alább a létező legrosszabb sztorikból válogattunk.

Egy szerencsétlen nő véletlenül leöntötte ketchuppal a főnöke ruháját, erre kapott egy borsos tisztítós számlát. Ms Aimner, a titkárnő levélben válaszolt a zsugori főnöknek, amiben kifejtette, hogy bocsi, de az édesanyja hirtelen halála és temetése fontosabb volt, mint a négy fontos tisztítós számla rendezése, de kifizeti, mert sejti, hogy a fontok tízezreit zsebre tevő főnök szerény anyagi körülményei miatt erre szükség van.

Egy ausztrál vasúti cég főnöke azzal próbált spórolni, hogy bevezette az egy toll egy asztalon-szabályt. A többi tollat szó szerint zár alatt tartotta, nehogy valaki hazavigyen egyet.

Egy húsüzem dolgozóinak minden alkalommal fizetniük kellett, ha használták a cég mosdóját. Három vécé-szünet már egy órai munkabér veszteséget is jelentett, mivel fel kellett menni az emeletre, de előtte megszabadulni a húsüzemben kötelező védőfelszerelésektől.

Egy kórház úgy próbált spórolni a hatalmas áramszámlán, hogy megtiltotta dolgozóinak az elektromos vízmelegítő használatát…

Forrás: Mirror