Megindító fotók egy örökbefogadott kisfiú első életévéről

Sam 1 éves lett, és ez alkalomból fotós nagynénje összegyűjtötte a család életének legintimebb pillanatait az elmúlt egy évből, hogy mások is láthassák, milyen öröm érte a családot azzal, hogy örökbe fogadtak egy kisbabát. Kate T. Parker fotói.

sam4

Sam már egy kétgyermekes családba érkezett, van két szép nővére: Ella és Alice. Bár eleinte úgy tűnhet, hogy Sam a szerencsés, amiért egy ilyen szerető otthonba került, ám az egész család úgy érzi, ők azok, akik valójában szerencsések, hogy Samet megismerhették.

sam1

sam5

“Sam mosolya világít a szobában. Úgy sejtem, ő egy öreg lélek: a kisbabáktól eltérően nem csapkod erőteljesen a kis kezeivel mindenfelé, hanem odajön hozzám, finoman megpaskolja a kezemet és a lábamat, és a szemeivel azt mondja: “Hé, minden rendben van, nagyon kedvellek“. És ezután kapok egy puszit, kérés nélkül” – mondta Sam nagypapája, Frank Anthony.

sam2

sam6

sam7

“Mindenki azt mondja, milyen szerencsés Sam, hogy befogadtuk, de ezek az emberek teljesen rosszul gondolkodnak. Az igazság az, hogy mi vagyunk a legszerencsésebb család a világon. Sam minden egyes nap, mikor felébred, boldog, és minket is boldoggá tesz. Sam szép és okos baba, aki mindenkit szeret – minden, amit szerettünk volna, megtestesült benne” – mondta Sam nagymamája, Kathleen Taylor.

sam8

sam9

sam10

“Sam édes, vicces, bolondos, huncut, és legfőkébb boldog baba. Ez a kisfiú ellopta a szívemet. Ráadásul mindennap egyre viccesebb, okosabb, és nagyon kíváncsi vagyok, milyen emberke lesz belőle” – mondta Sam édesanyja, Megan Stone.

sam11

sam12

sam13

“Sam nagyon sokat nevet és mosolyog, igazi kis optimista kisgyerek. Emellett kedves és szeszélyes is, szereti az ölelést és a puszikat, egyszerre erős, mégis nagyon érzékeny. Amikor mosolyog, a nevetése beragyogja a világot” – mondta Sam édesapja, Jamie Stone.

sam14

sam15

sam16

sam17

sam18

Boldog szülinapot, Sam! :-)

Képforrás: Kate T. Parker Photography, Facebook