Már nem álom többé: az okoságy zenével és kávéval kényeztet

Tulajdonképpen nem is ágyról, hanem a Luna matrachuzatáról van szó, ami beépített szenzorainak köszönhetően többféle módon is kényeztet.

20150124192052-Feature1

Az ágy maga folyamatosan nyomon követ a benne alvók szívverését, alvási ciklusát, és igazodva megfigyelt szokásainkhoz, magától is képes beállítani a legjobb körülményeket – emellett viszont okostelefonról is irányítható, így például egy hideg estén előfűthetjük az ágyunkat már azelőtt, hogy beesnénk az ajtón.

20150124192210-Feature3

Nemcsak az ágy hőmérsékletét lehet beállítani – mind a két felén! nincs több veszekedés! – de lefekvéskor lekapcsolja a lámpákat, ellenőrzi azt is, bezártuk-e az ajtót, reggel pedig az alvási ciklusunknak megfelelő időpontban ébreszt fel – akkor, amikor a legenergikusabban kelhetünk fel.

pre-order-luna

Ha reggel szeretsz az ágyban lustálkodni, a matrac megmondja a kávéfőzőnek, hogy készítsen egyet, befűt, ha kell, s mivel wi-fi és hangszóró is rejlik benne, zenével kényeztet. Mivel az egész tulajdonképpen egy nagy huzat, bármilyen ágyat okossá varázsolhatsz vele.
A macska tuti nem fog leszállni róla egész nap. Mi szóltunk.

Forrás: Lunasleep