Jövő télen divat lesz a bugyi kabáttal – Szédületesen jól néz ki!

Mutatunk pár lenyűgöző fotót a Dsquared2 2016-os őszi-téli kollekciójából, mert több –  igazán fontos! – részleten is megakadt a szemünk.

d1

Az első fontos részlet, hogy Mihalik Enikő is ott volt a kifutó modellek között. A második, hogy megtaláltuk az év legfeltűnőbb, ránézésre 5 kg-os, legalább másfél méter átmérőjű, szőrös sapkáját, amivel  egy kisebb bejárati ajtó esetén kinn ragadsz a hóviharban.

d2

A harmadik okunk, hogy már most képeket mutogatunk a jövő téli divatról az a címben szereplő, nagyon fontos divathír, miszerint trendi dolog lesz a kabátban és bugyiban, szép barnára szolizott lábakkal libegni a havas utcákon. Menő, nem? :)

d7

Emellett nagyon fontos hír az is, hogy őrülten megtetszett nekünk a bal oldalon látható télikabát kapucnival, amit sajnos nem áll módunkban megvenni, de keresünk egy tehetséges varrónőt, aki hajlandó megvarrni nekünk. A [email protected] e-mail címre várjuk a bátor vállalkozókat.

d8

És nem restelljük bevallani, hogy tetszik nekünk ez a buggyos gatya a torreádor-blézerrel, meg a színek, a minták, az anyagok… teljesen odavagyunk meg vissza.