Mit mond rólad a szemöldököd?

Akár akarjuk, akár nem, szemöldökünk meghatározza az arcunkat. Az ezotéria hívei ennél is tovább mennek, és azt állítják, hogy a szemöldökünkből kiolvasható, milyen állapotban van a szívünk, mennyi a szexuális energiánk, milyen a házaságunk, de még a munkastílusunkat  is megjósolhatják.

Priya Sher feng shui és arcolvasó-szakértő (bármit is jelentsen ez) a sztárok segítségével mutatja be, hogyan is működik ez a szemöldök-olvasás.

54823f88a80ba_-_mc_eyebrows01

Camilla Belle ívelt szemöldöke kreatív személyiséget takar, míg Natalie Portman határozott vonalú, egyenes szemöldöke magabiztos és férfias személyiséget. Olivia Wilde magasan felfutó, majd visszahajló szemöldöke azt mutatja, a színésznő érzékeny és makacs.

54823f8955cba_-_mc_eyebrows02

Cara Delevigne dús, bozontos szemöldöke a férfihormonok magas arányát mutatja, míg Charlize Theron vékony, finom vonalú szemöldöke nőiességet, gyengédséget sugároz.

54823f8a0ae7a_-_mc_eyebrows03

Rita Ora ívelt, magas szemöldöke álmodozó lélekre utal, January Jones viszont magabiztos és öntudatos személyiség a férfiasan alacsony szemöldökeivel.

Forrás: MarieClaire