Mit üzen az óvodai jeled?

Gomba, fagyi, kosár, halacska, vagy cipő: mi volt a jeled az oviban? Többet elárulhat rólad, mint gondolnád! Vajon mi választjuk a jelünket, vagy az választ minket…?

Minden egyes ovis jelhez társítanak néhány tulajdonságot: A gombajelűek  álmodozó természetű, zárkózott emberek, az alma életvidám, élet- és ételszerető, a ceruza kreatív, tervezgetős gyereket jelezhet. A cica jel változékony természetű, az eper érzelmekkel teli, életvidám emberkét takar, a hóember játékos, viccelődő, a kifli: közösségi érzésű, melegszívű, szociálisan érzékeny tulajdonságokat rejthet.

A létra szellemileg nyitott, érdeklődő, kitartó, az esernyő vidám, jó kedélyű, megértő, a gyűrű zárkózott, a hajó  érzelmes, érzékeny típust jelenthet. A halacska: intuitív, odaadó, érzékeny, a fagyi kétoldalú: színes, vidám egyéniség, de zárkózott is egyben, a fakanál jelű gyerek kíváncsi, nyitott, kicsit felszínes, a falevél társaságkedvelő, jól alkalmazkodó személyiség.

Az asztal realista, a bögre nyílt, megbízható, hűséges, az ásó nem riad meg a kihívásoktól sem, az autó aktív, mozgékony és nagyon önálló személyiséget jelöl. A babakocsi szeret a társaság középpontjában lenni, a bagoly bölcs, a bakancs önálló, célratörő, a csiga finom érzésű, elmélyült, szenzitív, a csillag álmodozó természetű. A masni jelű kedves, romantikus természetű, a méhecske szorgalmas, megbízható, alkalmazkodó, az olló kreatív, ötletgazdag és fantáziadús személyiséget takarhat.

Még több jel itt: Padparadsa