A legvagányabb gyereksapkák tavaszra

A tavasz visszavonhatatlanul megérkezett, szerencsére sokat süt a nap, azonban amíg nincsen tartósan 20 fok felett a hőmérséklet, addig szükség van a sapkára. A gyerekek esetében ez nem is olyan borzasztó, mert rengeteg aranyos sapkát és kalapot lehet kapni az üzletekben, és az egyik jobban áll a kicsiknek, mint a másik. Mi pedig örömmel válogattunk a legcukibb sapkák között.

kisfiu

Kisfiúknak itt egy nagyon elegáns darab: ha nem fúj a szél, és hajlandó a fején tartani egy ilyen szuper darabot, akkor akkor biztosan minden néni odáig lesz érte. :)

szalmakalap

Szalmakalapot vagány gördeszkás kispasik és szoknyás-tornacipős kislányok is felvehetnek, mindkettőnek szuper választás.

kotottsapi

Amíg hideg szél fúj, addig jól jönnek a finom, meleg kötött sapkák. Ha anyuka ügyes, akkor a középső, rózsás darabot meg is tudja kötni.

kalap

Ha anyu kalapját veszi fel a kis ötéves, az is cuki, de vannak olyan menő, gyerekeknek való kalapok is, mint a macskafüles lovaglósapka, egy ilyet nem is olyan nehéz beszerezni.

horgolt

Horgolt sapesz kis tavaszi ruhához csipkés térdzoknival – ettől cukibbat ki sem lehetne találni. :)

melegsapi

Ha pedig visszatérne a hideg szél, akkor adjuk vissza a gyerekre a télisapkát – nemcsak biztonságos, de jól is áll egy-két réteg vastag pulcsival és egy meleg sállal.