A nő, aki megváltoztatta a szépség fogalmát

Világhírű modell lett Winnie Harlowból annak ellenére, hogy súlyos bőrhibával született. A húszéves lány érdekes, nem mindennapi bőrével is gyönyörű, amiről bárki meggyőződhet, aki végignézi a róla készült fotókat.

w12

A vitiligo egy titokzatos bőrbetegség, amely ugyan az életet nem veszélyezteti, de egy átlagember életét képes megkeseríteni.

w23

A vitiligo elsősorban az arcon és a kézfejen jelentkező pigmenthiány, olyan, mintha tej csöppent volna az ember bőrére.

w34

Winnie Harlow-ról egészen óvodás koráig senki nem sejtette, hogy ebben a betegségben szenved. 4 éves volt, amikor a testét egyre több pigmenthiányos rész borította el, és karamellszínű bőre sok helyen teljesen fehérré változott.

w45

Winnie már kislánykorától fogva modellkarrierről álmodott, és bár sokan bántották bőre miatt, nem adta fel álmait.

w65

Mára a legnagyobb márkák kérik fel reklámarcnak és imádják a divatszakmában. Nemcsak azért, mert szép, hanem azért, mert különlegesen szép. Winnie Harlow egy példakép: az ő példája bizonyítja, hogy a szépség nemcsak a csinos külsőből, hanem belső szépségből is fakad.

w78

Winni álomkarrierje bizonyíték mindenki számára, hogy nem mindig a tökéletes a legszebb, sokszor pont az lehet bennünk a vonzó, amit mi a legnagyobb hibánknak tartunk, és legszívesebben eltüntetnénk. Ezt a “hibát” hívják szexepilnek.

Fotók: Pinterest