Tavasszal visszatér a 70-es évek nagy kedvence, a hasított bőr

A Marks and Spencer 2015-ös tavaszi kollekciójában található ez a velúr szoknya, amit több modellen is lehetett látni az elmúlt napokban.

szoknyak

Ezen fellelkesülve megnéztük a kínálatot, vajon a szoknyával jön a többi hasított bőr ruhadarab és kiegészítő – a kabát, a táska, a csizma – vagy ez a szoknya csak egy fehér holló marad a többi divatos ruha között. Isteni hírünk van: a hasított bőr újra menő!

Hasított bőr kabát, akár színezve is

borkabat

A narancsra színezett kabát Jourdan Dunn modellen a Burberry Prorsum velúr őszi-téli kabátja, a jobb oldali szépség pedig Gucci 2015-ös tavaszi kollekciójából.

 Hasított bőr szoknyák az elegánstól a rojtosig

szoknya

A szexi, hasvillantós szett ASOS dizájn, a zöld, elegáns ceruzaszoknya Ralph Lauren 2015-ös tavaszi kollekciójának az egyik legszebb darabja, a rojtos velúr szoknyát pedig egy blogon találtuk.

 Rojtos velúr kabátok

kabat2

S ha már a rojtoknál tartunk, azt biztosan észrevettétek, hogy ruhában és kiegészítőben is már évek óta divatos díszítőelem. A táska és a csizma már tavaly télen is rojtos volt, a kabát viszont most jött a divatba. A bal oldali egy 60 dolláros Forever 21 kabát , a jobb oldali pedig egy Boston Proper kabát, de most épp elfogyott.

 Hasított bőr kiegészítők

kieg

Gyönyörű nyaklánc, elegáns táska és nőies magassarkú cipők is készülnek velúrból.