Gyönyörű nők agyament szépségtippjei

Oké, azt eddig is tudtuk, hogy Hollywoodban mindent de mindent meg kell tenni a szépségért, ha ez műtétekkel, fájdalmakkal jár, akkor is. Na de kólával mosni hajat…?

Suki Waterhouse topmodell esete a kólás hajmosással

Suki Waterhouse hullámos fürtjei a kólának köszönhetők: a benne található anyagok halványítják a hajfesték színét ugyan, de cserébe segítenek a természetes hullámok és a kócos hatású frizura kialakulásában.

suki

Fotó: Instagram/sukiwaterhouse

Shailene Woodley agyagot uzsonnázik

Shailene Woodley úgy próbál megszabadulni a méreganyagoktól és a szervezetébe került nehézfémektől, hogy rendszeresen agyagot eszik. Teljesen feleslegesen persze, hiszen a szervezet magától is méregtelenít…

Gwyneth Paltrownak meg sem kottyan egy pohár olaj reggelire

Gwyneth Paltrow-tól nem is vártunk mást, mint hogy reggel éhgyomorra egy jókora adag olajjal öblíti ki a száját, így biztosítva a higiéniát – tíz percen át! Felséges érzés lehet!

gp2

Fotó: Instagram/gwynethpaltrow

Lady Gaga beragasztózza a nyakát – tőle nem is vártunk mást

Lady Gaga híréhez méltóan őrült szépségtippre esküszik: átlátszó ragasztószalagokkal alakítja az aznap kívánt formára az arcát és a nyakát. Persze az átmeneti átalakulás árát majd később fizeti meg, mert a ragasztót és a tépkedést egy bőr sem szereti, de ez legyen az ő gondja.

J-Lo grapefruitot szagolgat

Jennifer Lopez karcsú alakját a grapefruit illóolajnak (is) köszönheti: a rengeteg edzés és a diéta mellett naponta háromszor ezt szagolgatja, mert bizonyítottan csökkenti az étvágyat. Legalább nem veszélyes…

jlo1

Fotó: Instagram/jlo

Sandra Bullock az aranyér kenőcsre esküszik

Sandra Bullock a szemei alatti táskáktól saját bevallása szerint aranyér kenőccsel szabadul meg. A hatást tekintve lehet hogy igaza van, de a bőrgyógyászok csak óvatosan ajánlják – illetve nem ajánlják, csak nem tiltják egyértelműen. Nem oda való, na.

Forrás: MarieClaire