Inspiráció virágos ruhákhoz – Ez lesz 2015 kedvenc mintája

A divatáruházakat ellepték a virágmintás ruhák, szoknyák, nadrágok, kabátok, együttesek, és mi nem győzünk válogatni a szebbnél szebb darabokban.

Szeretnénk nektek is kedvet csinálni 2015 kedvenc mintájához, ezért mutatunk pár csinos darabot, mikor, mihez, hogyan is érdemes hordani virágmintás ruhákat.

Az elegáns ruhákat a virágminta még előkelőbbé teszi

viragos_ruhak

A virágos ruha nemcsak a kifutókon hódított idén, hanem az utcán is óriási kedvenc lesz. Egészen biztos, hogy neked is lesz idén nyáron legalább egy virágmintás ruhád, mert szebbnél szebb darabokat látni az üzletek kirakataiban.

Szexi mini kezeslábas melegebb napokra

mini2

Akinek szép lába van, az nyáron feltétlenül szerezzen be egyet a mini kezeslábasok közül, mert nemcsak szexik, de nagyon stílusosak is.

 Virágos nadrág

nadrag

Nem megszokott, hogy a nadrág legyen rajtunk a legszínesebb, de ha a nadrághoz illő, egyszínű ruhával kombinálod, akkor nagyon egyedi és elegáns összeállítást kapsz.

 Fehéret a pirossal

feherpiros

A fehér alapon piros virágok piros pulóverrel egyszerű nőies és finom – soha semmiféle alkalomra nem lehet rossz választás.

 Ultra nőies darabok forró nyáresti randikra

nyari

Csábító még is finom – ha van férfi, aki egy ilyen ruhában ellenáll neked, akkor az hazudik ;-)

Tudtad? A virágmintán kívül divat lesz még az idén a kertésznadrág, hála az égnek visszatér a 70-es évek nagy kedvence, a velúr kabát és velúr szoknya, és valami furcsa oknál fogva menő lesz nagyi haja is. Ez utóbbit mi nem feltétlenül támogatjuk, de a fodrászok igen, úgyhogy érdemes rápillantani.

Fotók: Pinterest