5 zseniálisan átalakított bútordarab

Mielőtt kidobnád a padláson porosodó roskadt tévéállványt, a baba kinőtt kiságyát, a régóta semmire nem használt, kiszuperált zongorát vagy a szép, de használhatatlan kerékpárvázat, meríts ihletet! 5 látszólag már semmire sem jó bútordarabot mutatunk, amiből szépséges és hasznos, ráadásul teljesen egyedi bútor készült. Elő a barkácskészlettel!

1. Roskadt tévéállványból konyhapult a kicsiknek

konyhapult

Csak egy ügyes kezű nagypapa vagy apuka kell ehhez a gyönyörű konyhapulthoz, és a kicsinek egy olyan játékkonyha kerekedik ki a roskadt tévészszekrényből, hogy majd megszólal.

2. Kinőtt babaágyból emeletes ágy 

kisagy

Ha kétévesen az ember gyermeke már nagyfiú vagy nagylány, és kinőtte a rácsos kiságyat, akkor elkel neki egy igazi emeletes ágy. Nem is kell hozzá sok pénz, csak egy kis fűrészelés, kalapálgatás, azt pedig apu biztosan meg tudja csinálni. :)

3. Használhatatlan zongorából extravagáns könyvespolc

b2

Soha eszembe nem jutott volna – eddig -, hogy zongora végezheti a falon könyvespolcként – de ez tetszik!

4. Nagyi értelmezhetetlen funkciójú tárolójából menő legóasztal

legoasztal

Meg nem mondom, hogy mi volt ez a pofás kis legóasztal átalakítás előtt, de az az egy biztos, hogy sok gyerek kezét-lábát adná egy ilyen helyes játszóasztalért.

 5. Régi, de szép kerékpárvázból mosdókagyló-tartó

b4

Azt hiszem, viszonylag kevés embernek jutna eszébe a világon magától, hogy egy stílusos kerékpárvázat helyezzen a fürdőszobai mosdókagyló alá, de ha ezt a képet meglátják, talán sokan elgondolkodnak rajta, hogy ez nem is akkora őrültség, mint elsőre hangzott.

Még több ötletes átalakítást itt találsz.