Ismerd meg Adamet, aki két felesége mellé most keresi a harmadikat

Kinek van kedve csatlakozni Adam Lyons háreméhez? Brooke-tól már van egy gyermeke, közösen nevelik Jane-nel, a másik barátnővel… az ágy viszont elég nagy három nőnek is.

ad_165719920

Adam Lyons végül is nem néz ki rosszul, mégis éveken át cukkolták amiatt, hogy képtelen akár egy barátnőt is becserkészni. A most 34 éves férfi addig pszichologizálta magát, míg át nem esett a ló túloldalára: most egyre több barátnővel él, mindeközben pedig hivatásos randi-tanácsadó lett. Imádja, hogy megbeszélheti a partnerével, hogy milyen volt más nőkkel lefeküdni, sőt, házassága idején (mert olyanja is volt) , még kaland-tippeket is adtak egymásnak feleségével, hogy ki kivel menjen el egy-két éjszakára.

ad_165719955

Azóta Adam elvált, és amikor épp nem a férfiakat okítja, hogy hogy randizzanak egyszerre 14 lánnyal, ahogy egykor ő tette, otthon várja a naaagy szerető család: romantikus vacsorára viszi a nőit, megölelgeti a babát, akit közösen nevelnek – nem tudom elképzelni, hogy a nők ezt egymás közt nem harcolják le napközben -, egy ágyban alszanak, és épp egy negyedik leányzót keresnek maguk mellé. Hogy miért, azt én sem tudom.

ad_165719959

A legjobb az egészben az, hogy agymosott biszexuális Brooke, akinek már van egy gyereke az előző kapcsolatából, arról áradozik, hogy mennyire jó, hogy a gyerekeknek két anyja van, mert így sohasem kell olyanra hagynia őket, akiben NEM BÍZIK.

Forrás: Mirror