Három hotel, ahonnan szellemek miatt menekültek el a vendégek

Ódon, elhagyatott épületekben mindenki furcsán érzi magát, hiszen a falak szinte beszélnek a múltról – létezik viszont három olyan hotel, amit tényleg a paranormális tevékenységek miatt könyveltek el szellemszállodaként.

A virginiai Cavalier Hotel rendkívül elegáns, gyönyörű épület, amin időről időre mégis le kell zárni egyes részlegeket az állítólagos szellemek miatt. A vendégek nemcsak egy kellemes élménnyel, de több, titokban lőtt szellemfotóval gazdagabban jelentkeznek ki, fura zajokat hallanak, és sokak szerint úgy kéne bezárni az egész helyet, ahogy van.

CavalierSlider TheCavalierFoyer

A kanadai Banff Springs sem sokkal jobb, ott  a 873-as szobát zárták be és szüntették meg, még az ajtót is befalazták. Abban a bizonyos szobában ugyanis egy egész családot – apa, anya, kislány –  gyilkoltak meg, és a tükrökről egyszerűen nem lehett lemosni a kislány ujjlenyomatát. A hátborzongató törölgetést abbahagyták, és inkább hívtak egy kőművest.

Banff-Springs-Hotel-photograph-by-Nathan-Bauman

The-Conservatory-in-the-Banff-Springs-Hotel-photograph-by-Nathan-Bauman

creepycandle

A gyönyörű, vízesés mellett fekvő, kolumbiai Hotel del Saltót végleg be is zárták, persze hivatalosan a látogatók  és a pénz hiánya miatt. A száz éve megnyitott szállodáról egyik szellemtörténet kelt szárnyra a másik után, ezért senkinek sem volt kedve ott időzni – az elhagyatott épület most még hátborzongatóbb, mint valaha.

san_antonio_del_tequendama_del_salto_hotel

Képek: Moco-choco

san_antonio_del_tequendama_del_salto_hotel2 san_antonio_del_tequendama_del_salto_hotel4 san_antonio_del_tequendama_del_salto_hotel6

Forrás: Cavalier, Nathan Bauman, Hammersonpeters