Piercinget rakatna újszülött lánya nyelvébe egy anya

El nem tudom képzelni, hogy mi vinné rá Anna Drezent arra, hogy a frissen megszületett kislányának átfúrassa a nyelvét. Hatalmas fájdalom, kín, szoptatási nehézségek, megbélyegzés, fulladás: ezek jutottak eszembe csak így két másodperc alatt. Anna viszont nem véletlenül állt nyilvánosság elé ezzel, kíváncsi arra, milyen mértékben háborodunk fel a dolgon.

Anna otthon, dúlával, kádban akarja megszülni a kislányát, de a köldökzsinór elvágása után rögtön piercignet is akarnak tetetni a pici nyelvbe (én a körmét nem mertem levágni a csecsemő lányomnak, de hagyjuk, most átváltunk megértő, nyitott üzemmódba). Anna a férjével együtt Juggalo, azaz egy ilyen színes-bohócsminkes pszichedelikus irányzatot követ, és elhatározták, hogy a gyermeküket is ennek szellemében nevelik. A nyelvpiercing szerintük ennek a kultúrának fontos része, meghatározza az identitást, a családhoz tartozást.  Anna másik oka az, hogy a lánya amúgy is találkozni fog piercingekkel a szülés során, mivel édesanyja nemi szervében is akad néhány, ahogy az összes családtag nyelve is tele van golyókkal. Természetes ösztön, hogy szeretnék, hogy a lányuk hasonlítson hozzájuk.

Mondjak végre egy jó hírt? Az egész kamu. Anna csak sokkolni és elgondolkodtatni szerette volna közönségét, amit, azt hiszem, el is ért. Amennyiben már a gyámügyeseket akartad ráküldeni a családra, vagy lila a fejed (ahogy nekem is) az egésztől, akkor ezennel én szeretnék elnézést kérni Anna nevében is. Legalább rájöttünk, mennyire szeretjük a gyerekeinket…

Forrás: Reductress