Miley Cyrus után szabadon: fenékrázó tanfolyam indul Budapesten

Miley Cyrus és társai hozták divatba (bár ne tették volna) a twerkelést, azaz a szemérmetlen, figyelemfelhívó fenékrázást. Kis hazánk – felzárkózóban a nyugathoz – már ezt is átvette, és bagzó macskákat megszégyenítő fenékrázásoktatás kezdődött el.

Jól feneket rázni nem is olyan könnyű, ha egynél többféle csavarási techinikát szeretnénk elsajátítani, bizony nem árt oktatóhoz fordulni. Így lehet, hogy táncosok, sportolók és rengeteg, tetszeni vágyó lány jelent meg az első tanórán. A tanár jamaicai táncokra specializálódott, ahol szinte kötelező  a fenékrázás, ezt a tudást adta át  a lányoknak, akik magabiztosabban mehettek haza gyakorolni.
A csapat egyik oszlopos tagja úgy nyilatkozott, hogy persze, a párja nem szereti, ha másoknak is rázza a fenekét, de tudni kell, hogy ez olyan, mint a látványpékség – fogdosni már nem szabad.

Tíz hónapos szürke macskánk, Szidónia, pont most ért el abba a bizonyos korba, amikor teljesen magától twerkel a környékbeli kandúroknak. Lehet, hogy beiratom egy ilyen tánccsoportba, növelni az önbizalmát…

Na kérem, így kell ezt, látod, cicus?