Az egész világon híres lett az a nő, aki “nem erőszakolt meg” egy részeg, félpucér férfit

Adott egy padon részegen elalvó férfi, akinek a fél nadrágja lecsúszott, feneke az égnek meredt. Mellette sétált el Gina Riverós, aki pár perce hallgatta végig, ahogy egy férfi rosszalló megjegyzést tett egy arra haladó miniszoknyás lányra. Gina erre olyan posztot írt a Facebookra a történtekről, ami az egész világot bejárta:

Untitled

„Tegnap reggel hatkor egy részeg férfi volt a buszállomáson, aki tíz perccel később mély álomba merült. Túl nagy nadrágot viselt, ami lecsúszott róla, láthatóvá téve az alsónadrágját és a fél fenekét.

Röviden összefoglalva: egy fiatal, részegen, késő este, egy olyan rossz környéken, mint a buszpályaudvar, a feneke az égnek meredve. Ennek ellenére én, és az arra járók nők egyike sem erőszakolta, vagy ölte meg.

Látjátok srácok – nem olyan nehéz ez, teljesen mindegy mennyire részeg valaki, vagy hogyan öltözködik, lehet tisztelni a másik életét.”

A kiírt üzenet annyira találó, hogy tízezrek osztották meg, és már az egész világot bejárta. Tekintettel arra, hogy Gina sok gyűlölködő kommentet is kapott, ahol feminácinak nevezték, mert elmondta, hogy az erőszakoló a hibás az elkövetett tettért, és nem az áldozat, nem lehet elégszer elismételni a szavait.

Forrás: Buzzfeed