Egy idegen üzletember segített az autista kislánynak átvészelni a repülőutat

Shanell Mouland autista, így hiába utazik vele mindenhová az anyukája, és tesznek meg mindent, hogy lehetőleg nyugodtan teljenek az órák, ez nem mindig könnyű. Disneylandből hazafelé tartva mégis élete legjobb utazását köszönhette egy idegen férfinek.

This-is-Kate.-She-was-born-with-autism.-640x376

Miközben a repülőgép utasai igyekeztek úgy helyet foglalni, hogy minél távolabb legyenek a kislánytól, egy öltönyös, aktatáskás férfi elfelejtett elmenekülni. Amint Shanell meglátta őt, apunak szólította, simogatni kezdte az öltönyét, és persze minden idejét vele töltötte. Az idegen férfi nem pattant fel sértődötten, vagy ült ott szó nélkül, hanem türelmesen, mosolyogva válaszolgatott, még akkor is, amikor teknősökről beszélgettek, és még az iPad-jét is hagyta megnézni.

553d27282d9e5

Shanell élete legjobb repülőútját köszönhette az idegennek, anyukája pedig még egy hálatelt levelet is írt lánya nevében “apunak”. Az internetnek hála a férfi meg is kapta ezt, kiderült, hogy Eric Kunkelnek hívják, neki is vannak porontyai, és egy látogatás után Shanell és ő a mai napig jó barátságban maradtak.

Forrás: Boreddaddy