Ezt a 6 éves kislányt máig szoptatja 52 éves anyukája

Az Angliában élő Maha Al Musa büszkén vállalja, hogy máig szoptatja 6 éves kislányát, és ezt javasolja más nőknek is, mert véleménye szerint a szoptatás a gyerek 8 éves koráig normális.

Az 52 éves Maha Al Musa iskolás kislánya bárhol, bármikor megkívánhajta az anyatejet, mert anyukája bárhol, bármikor kész adni neki.

maha3

Fotó: Facebook/Maha Al Musa

A kislány a Women’s Day nevű női magazinnak nyilatkozva őszintén elmondta, hogy az anyatej íze néha olyan édes, mint egy desszert, de nagyon sok, különböző dologra hasonlít az íze. Emellett teljesen természetesnek tartja, hogy ilyen nagy korában is szopik, sőt, másoknak is kellene, hiszen neki is ez a legkedvesebb időtöltése, amikor éppen nem iskolában van, és egyébként is, jót tesz – írta meg a hir24.hu.

Az 52 éves Maha Al Musa, aki egyébként háromgyermekes anya, azt is elárulta a magazinnak, hogy a kislánya mindig szopik, mielőtt elalszik, és szerinte a szoptatás négy és nyolc éves kor között teljesen normális. Al Musa a természetesség híve minden téren: paleo étrendet követ, és kreatív, művészeti csoportfoglalkozásokat tart várandós nőknek: segít nekik spirituálisan felkészülni a szülésre, illetve hastánc órákat tart nekik.