Túl szép, hogy megedd? Gyönyörű virág-desszertek Japánból

Az ehető virágocskákat Japánban egyfajta zselével öntik le, ami megszilárdul, így átlátszó keretbe zárja  a színes szirmokat. Akármilyen szép, azért egy fél óra csodálkozás után azért csak megkóstolnám… :)

bavarian-cream-flower-bavarois-dessert-havaro-1

Ha ügyes vagy a konyhában, akár megpróbálhatod te is elkészíteni, az árvácska, a sarkantyúka, az akác, az ibolya, a bodza, a rózsa virágai mind ehetők, sőt, még a büdöskéé is!

bavarian-cream-flower-bavarois-dessert-havaro-2 bavarian-cream-flower-bavarois-dessert-havaro-4 bavarian-cream-flower-bavarois-dessert-havaro-6 bavarian-cream-flower-bavarois-dessert-havaro-9 bavarian-cream-flower-bavarois-dessert-havaro-11 bavarian-cream-flower-bavarois-dessert-havaro-12 bavarian-cream-flower-bavarois-dessert-havaro-16

Forrás: Boredpanda