A kislány, akit havonta százezrekért hurcolnak szépségversenyekre

Szerencsétlen Barbie Loveridge tényleg a Barbie-babák életét éli: édesanyja mással sem törődik, mint hogy kislánya mindig tökéletesen szép legyen, ezért beveti a babák és a felnőttek összes sminkkellékét.

szepsegkir1

Forrás: Youtube

Barnító krémek, műköröm, műszempilla, kozmetikus, fodrász, pedikűrös, manikűrös: Samantha Pavey, az édesanya havonta 350 fontot, vagyis nagyjából 140-150 ezer forintot költ 10 éves lánya sminkes kellékeire és ruháira. Minden álma, hogy lányát végre valahol királynőnek válasszák meg, ezért 7 éves kora óta havonta legalább egyszer elviszi valamilyen szépségversenyre.

szepsegkir2

Forrás: Youtube

Az egyedülálló anyukának egyébként két fiatalabb gyereke is van, de szerencsére őket még nem kezdte el kisminkelni. Mondjuk ez bármikor megtörténhet, mert Samantha mélyen hisz a szépségversenyekben, szerinte pont ez az elfoglaltság tartja távol lányát a balhéktól, és ő soha semmit nem erőltet rá, hiszen mindig megengedi, hogy lánya saját maga válassza ki a parókát, a ruhát és a sminket.

szepsegkir3

Forrás: Youtube

Hogy Barbie valóban több kiló sminkben élő baba akart-e lenni valaha, arról lehet, hogy elfelejtette meginterjúvolni.

Ebben a videóban bepillanthatsz a kislány barbibabás szobájába és mindennapjaiba, hogyan készülnek a szépségversenyekre az édesanyjával.

Forrás: Daily Mail