Két kapuja van a mennyországnak: az egyik Amerikában, a másik Kínában

Az ezoterikusok szerint a mennyek kapuján áthaladva hatalmas megvilágosodás vár mindenkit, a turisták szerint egyszerűen csak különleges és gyönyörű látvány. Akárkinek is van igaza, ez a két különös barlang megér egy látogatást.

A kínai Tianmen-hegység Nemzeti Park területén hozta létre egy sziklafal beomlása a Tianmen-barlangot. A hely állítólag szerencsét hoz, bár, aki kibírja az odáig vezető 999 lépcsőfok megmászását, az már szerencsésnek és fittnek érezheti magát.

Kép: Pinterest

Kép: Pinterest

Odafentről a felfelé kaptató emberekben is gyönyörködhetünk (Kép: Pinterest)

Odafentről a felfelé kaptató emberekben is gyönyörködhetünk (Kép: Pinterest)

Odafentről látszik igazán a megtett út (Kép: ThePoortraveler)

Odafentről látszik igazán a megtett út (Kép: ThePoortraveler)

wpid-7823215948_64f3013e53_z-1

wpid-8-111231151P5109-1

A kaliforniai Pfeiffer Beachnél találni a másik boltívet, ami az évnek egy bizonyos szakaszában a lenyugvó Nap kapujaként szolgál, és tényleg felejthetetlen látványt nyújt. Sokak szerint ez az igazi bejárata a mennyországnak – egyelőre viszont egyetlen fotós sem élte át az örök életet, pedig százával fényképezik a látványosságot.

p

pfff

Pfeiffer Beach, Key Hole Arch. Sunset is shinng through the hole on the massive rock, and waves squeezed through this hole with massive force.  I was fortunate to bbe threr fore 2 days on the first weekend after the beach was re-opned, It only happnes 1 month out of the year, and most tof the time, the beach was closed as well as 2 mile winding road leading to the beach. I will be posting 2-3 pics form this scene.

pfffff

Forrás: Pinterest, Factrange,