“Az élet gyönyörű” – mondta a nő, akit megtámadott és élve eltemetett egy medve

Az 54 éves Natalja Paszternak 80 éves barátnőjével és kutyájával sétált az oroszországi Amur régió egyik erdejében, de miközben nyírfanedvet gyűjtöttek, egyszer csak rájuk támadt egy medve. Mindannyian szembeszálltak vele, de nem volt sok esélyük: az állat először a kutyát terítette le, aztán Natalja következett: a medve mély sebet ejtett a nő lábán.

inside_in_hospital

Natalja a kórházból jövet

Az asszony hiába próbálta megsebesíteni az állatot a nyírfanedv gyűjtéséhez használt eszközeivel, az tovább marcangolta őt,  mindeközben barátnője el tudott menekülni segítséget hívni. Eközben Natalja egyre inkább elfáradt, már arcát is vér borította, és érezte, hogy ennek a történetnek nagyon csúnya vége lesz. Ekkor úgy döntött, hogy halottnak tettei magát, hátha akkor az állat végre békén hagyja.

information_items_3122

Hihetetlenül erős asszony

Ez volt az a pont, amikor a medve elkezdte elásni a “tetemet”. Földet, leveleket és ágakat hordott az asszonyra, tulajdonképpen el akarta tenni a zsákmányt ínségesebb időkre. Mire a mentőcsapat odaért, Nataljának már csak a keze és a feje látszott ki a halom alól. Az állatot azonnal lelőtték, Natalja kórházba került, és a sok segítségnek hála már úgy-ahogy járni is tud. A legérdekesebb az egészben Natalja összefoglalója a történtekről: nagyon hálás barátnőjének, aki segítségért szalad, és azt mondta: “Az élet gyönyörű.”

inside_with_maralnik

A támadás sem tudta kiölni belőle az élet szeretetét

Forrás: SiberianTimes