A vadon lelke: elképesztő állatportrék fogságban tartott vadállatokról

A szerb származású Boza Ivanovic fotós nem cipelte el a műtermébe a mesterséges fények közé  a vadállatokat, hanem felkereste őket az állatkertben, és ott készítette ezeket a fenséges portrékat. A fotós azóta készít ilyen fényképeket, mióta egy motorbaleset miatt két nyakcsigolyája is eltörött.

animal-portraits-zoo-photography-boza-ivanovic-9

Minden állattal órákat töltött, mielőtt elkapta volna a megfelelő pillanatot, de megérte: mindegyikük arckifejezése egyedi, kifejezi az adott vad lényegét, egy pillanatra megvillantja a lelkét.

animal-portraits-zoo-photography-boza-ivanovic-11

animal-portraits-zoo-photography-boza-ivanovic-8

animal-portraits-zoo-photography-boza-ivanovic-3 animal-portraits-zoo-photography-boza-ivanovic-4 animal-portraits-zoo-photography-boza-ivanovic-5 animal-portraits-zoo-photography-boza-ivanovic-6 animal-portraits-zoo-photography-boza-ivanovic-7 animal-portraits-zoo-photography-boza-ivanovic-10 animal-portraits-zoo-photography-boza-ivanovic-12 animal-portraits-zoo-photography-boza-ivanovic-14 animal-portraits-zoo-photography-boza-ivanovic-15 animal-portraits-zoo-photography-boza-ivanovic-16 animal-portraits-zoo-photography-boza-ivanovic-18

animal-portraits-zoo-photography-boza-ivanovic-2

Forrás: Boredpanda