Kim Dzsongun kigyógyít mindenkit az ebolából, az AIDS-ből, na és persze a rákból

Hát nem csodálatos? Itt van egy egészséges, nagyra törő vezető, aki országának csak a legjobbat akarja, és egyfajta istenségként megtalálja a megoldást a halálos betegségekre. Észak-Korea pénteken jelentette be, hogy az ország vezető tudósai megtalálták az AIDS, az ebola és a rák ellenszerét is!

kim1-e1434724322381

Az észak-koreai tudósok – állításuk szerint – ritkaföldfémekkel kevert trágyán növesztett ginzengből állították elő a Kumdang-2 névre keresztelt elixírt, amely nemcsak gyógyítja ezeket a betegségeket, de képes azokat megelőzni is. A szuperhatásos immunerősítő injekció rendkívüli  módon hatásos: a kutatók állítják, hogy kipróbálták afrikai HIV pozitív betegeken, és a gyógyszeres kezelés során a páciensek mindegyikük állapota javult: 55 százalékuk teljesen meggyógyult, 45 százalékuk pedig azt tapasztalta, hogy sokkal jobban érzi magát.

kimjongun

Az észak-koreai tudósok emellett örömmel számoltak be arról is, hogy a gyógyszer számos rákos daganat fajtát ugyancsak teljesen elpusztít. Azt, hogy pontosan milyen daganatok ellen hatásos az új csodaszer, sajnos nem közölték.

Az észak-korai diktatúra egyébként előszeretettel terjeszt furcsa híreket. Kim Dzsongil például feltalálta a hamburgert, és olyan különleges varázserővel rendelkezett, hogy nem volt szükség WC-t használnia.

Forrás: Independent.co.uk