12 éves testben él egy felnőtt férfi: képtelen öregedni

Elérve a harmincat-negyvenet – Hollywoodban a húsz évet – mindannyian elkezdünk gondolkodni azon, hogyan nézhetnénk ki fiatalabbnak. A bársonyos bőr és a tizenéves kinézet azonban legalább akkora hátrány lehet, mint amekkora előnynek gondoljuk.

fiu

A 26 éves, dél-koreai Shin Hyomyung egy nagyon ritka szindróma miatt nagyjából 12 évesnek néz ki. Belül hiába fejlődött rendesen, külseje ezt nem volt képes követni, termete,  hangja, arca most is úgy néz ki, mint egy 12 éves gyereké. Ennek ellenére Shin 26 éveseknek való késztetésekkel rendelkezik, így eljár bulizni, iszik, és csajozik is, bár mindenhol legalább kétszer elkérik a személyijét.

A közelmúltban egy helyi tévécsatorna készített vele riportot, melyben az is látható, hogyan készülődik bulizáshoz, showmanként táncol és issza az alkoholos italokat. Sajnos kamaszfiús kinézete miatt a nők körülötte csak arra éreznek késztetést, hogy megcsipkedjék az arcát, miközben Shin arról beszél a riporternek, hogy arról álmodozik: bárcsak lenne egy gyönyörű barátnője.

Forrás: Mirror