Egy napig sem bírják a férfiak magassarkúban: a tesztalany meg akart halni pár óra után

Brandon Cohen maga sem tudta talán, mire vállalkozik, amikor kikísérletezte, miért panaszkodnak annyit a magassarkúban járó nők. Reggeltől estig végigcsinált egy napot tűsarkakon, és levonta a maga következtetéseit.

Az a bizonyos cipő

Az a bizonyos cipő

“Ez egyáltalán nem biztonságos” – mondta, amikor három emeletet lépcsőzött. Szenvedett, mikor vezetnie kellett, majd a munkahelyén, és még a kávézóban is azt ecsetelte, hogy milyen fájdalmakkal küszködik. A nap vége felé már meg akart mindenkit ölni, később már csak saját magát, remegtek a lábai, így végül este hétkor mezítláb ment haza, aztán bevett pár fájdalomcsillapítót, és lefeküdt aludni.

“Ez olyan, mint a kínai lábelkötés egyik modern formája” – mondta Cohen a magassarkú cipőről, és talán nem is tévedett olyan nagyot. A magassarkú cipőkről minden ortopéd orvos azt állítja, hogy 5 centiméteres sarokmagasság felett komoly talp-térd- és nyakfájdalmakat okoznak, hosszú távon pedig maradandó károsodásokat is maga után hagyhatnak, nem is beszélve arról, hogy balesetveszélyesek.

Forrás: Dailymail