Méhek csípték, erdőtüzet okozott és meg is szült egy eltévedt nő a vadonban

A 35 éves Amber Pangborn három napon át bolyongott eltévedve egy kaliforniai erdőben, kilenc hónapos terhesen. Megküzdött a méhekkel, az éhséggel, egyedül szült meg, és még bozóttüzet is okozott, de túlélte, és a baba is jól van.

Az asszony elkezdett vajúdni, emiatt át akart menni szüleihez, de sietett, ezért levágta az utat az erdőn át. Autójából a semmi közepén kifogyott a benzin, gyalog pedig nem tudott tovább indulni, mert közben teljesen beindult a szülés, térerő persze az erdő közepén nem volt, így telefonálni sem tudott. Amber ott szülte meg kislányát egyedül, félve a vadállatoktól, és körbevéve szúnyogokkal, méhekkel, akket nagyon érdekelt a sok vér és a placenta. Az ifjú anya testével védte kisbabáját, így csak őt csípték őssze a méhek.

Szerencsére az autóban volt víz, üdítőital, és három alma, így volt mivel kihúzni, amíg oda nem értek a mentők. Különös módon egyébként pont az vezette oda őket, hogy Amber egy hajspray és egy öngyújtó segítségével jelzőtüzet akart gyújtani, amivel sikerült felgyújtania a fél erdőt, a keletkezett füst és lángok pedig felkeltették a tűzoltók figyelmét.

Forrás: Gawker