Fotók: Egy idős bácsi 5000 kacsát sétáltat naponta egy nagyváros utcáin

A kínai Hong Minghsu, aki bizony már a 70-en is túl van, annyira szereti a természetes életmódot, hogy a kacsáit sem akarja megfosztani a közeli tóban található tápláléktól. A kacsatenyésztő Hong Minghsu 5000 kacsa társaságában teszi meg a tóhoz vezető utat évente többször is.

kacsa

Az idős bács szentül vallja, hogy a tóban található tápláléktól sokkal jobb minőségű lesz a kacsák húsa és tojása. Ugyanakkor a drága tápszert sem kell megvennie a kacsák részére, mégis szépen fejlődnek állatai.

kacsa2

Hong bácsi kacsaállományának csak a felét viszi le a tóra, de ez is épp elég ahhoz, hogy aznap dugó keletkezzen a közutakon – írta meg a 3news.co.nz. A képeken is látható, hogy ez a rengeteg haszonállat kisebb szenzációt jelent a kelet-kínai Taizhou városában.

kacsa3

Annak ellenére, hogy csak egy hosszú bot van Hong bácsi kezében, remekül kordában tudja tartani többezer kacsáját, még egy sem veszett el közülük. Az igen látványos sétákat semmiképpen sem hagyná ki Hong bácsi az életéből. Több mint 40 éves munkatapasztalat áll mögötte, az évek során ez a módszer bizonyult a legjobbnak a kacsatartásra.

O. M.