Sziklafalra épült üvegkapszula most a legmenőbb szálloda Peruban

Aki igazán kalandvágyó és merész turistának gondolja magát most egy olyan élmény részese lehet, ami garantáltan felpumpálja az adrenalint a szervezetben.

k1

Fotó: naturavive.com

A vállalkozó kedvű kalandorok eltölthetnek egy éjszakát Peruban, az inkák szent völgye fölött, de nem akármilyen szállodában.

k2

Fotó: naturavive.com

Egyértelmű, hogy aki retteg a magasságtól, annak nem ez lesz a megfelelő vakáció, ugyanis a perui Szent-völgy sziklafalára épült üvegkapszula úgy lett megtervezve, hogy ellenálljon az időjárás viszontagságainak úgy, hogy közben belülről gyönyörű kilátás nyílik a legendás tájra az üvegfalaknak köszönhetően.

k3

Fotó: naturavive.com

A Natura Vive Skylodge három kapszulát bocsát a vendégek részére, melyekben még fürdőszoba is található, a szálláshoz pedig reggeli és vacsora is jár, így tényleg semmit nem kell nélkülözniük a vendégeknek.

k5

Fotó: naturavive.com

Az extrém szállás ára természetesen elég borsos, egy éjszakáért 200 angol fontot kérnek, ez átszámítva majdnem 90.000 forintnak felel meg.

k7

Fotó: naturavive.com

A több mint 120 méter magasban felépített kapszulákat megközelíteni sem egyszerű, ugyanis kalandos ösvényeken, kötélpályák segítségével juthatnak el a vendégek a lakosztályba.

k6

Fotó: naturavive.com

Forrás: Mymodernmet