Beteljesült a bátor down-szindrómás tinilány álma: modellszerződést kapott

A 18 éves Madeline Stuartot Down-szindrómája cseppet sem akadályozza abban, hogy elérje az álmait: modell szeretett volna lenni, és most meg is kapta élete első szerződését.

d1

Ahogy arról korábban beszámoltunk, amikor Madeline megszületett, az orvosok azt mondták, a kislány nem lesz képes normális életet élni. “Emlékszem, mikor kisbabaként a babakocsiban tologattam, az ostoba emberek azt mondták, nem kéne őt nyilvánosan mutogatnom” – mesélte a lány édesanyja, Rosanne. “Az orvosai úgy vélték, hogy soha semmilyen eredményt nem fog tudni elérni.”

A bátor és eltökélt lány azonban rájött, hogy nem boldog az életével és úgy döntött, hogy változtat néhány dolgon. Elkezdett sportolni, és egészségesen étkezni, amelynek eredményeként közel 20 kilótól sikerült megszabadulnia. Gyönyörű képeket töltött fel magáról a netre, Facebook oldalán rengetegen gratuláltak neki az elért eredményekhez. A tinilány nem is titkolta, hogy abban reménykedik: egyszer valaha belőle is modell lehet.

d2

Mivel története pár hét alatt bejárta a világsajtót, ezért nem csoda, hogy Madeline álma beteljesült. Az amerikai Manifesta divatcég kérte fel,  hogy reklámozza arcával a termékeiket. A Manifesta divatmárka, amely  sportos viseletet kínál mindenféle méretű, alakú és korú nőnek, a blogján írt be arról, mennyire boldog, hogy ilyen inspiráló új modelljük van, hiszen cégük alapvetően azt szeretné megmutatni, hogy a divatiparnak nem kell kizárnia az emberek 90 %-át, egyetlen márka képes ruhákat gyártani mindenféle alakra.

d3

Forrás: Boredpanda