A kínai szupergazdag tinik annyira unatkoznak, hogy nyilvánosan égetik el a pénzüket – Most iskolával büntetik őket

Kínában milliárdos tinédzsernek lenni sem lehet könnyű. Annyira sok pénzük van – a szüleiknek – , hogy szó szerint nem tudnak mit kezdeni vele. Már mindent kipróbáltak, ami megvehető, ezért merő szórakozásból bankjegyeket égetnek, Ferrarikat törnek össze szándékosan, hogy feltehessék a közösségi oldalakra, egyre bizarrabb partikon vesznek részt és mindeközben borzalmasan unják az életüket. A kínai elnöknek támadt egy ötlete, hogyan tanítsa móresre a céltalan életüket bizarr pótcselekvésekkel kitöltő tiniket.

2A54A40F00000578-0-image-a-21_1436348865807

A kínai elnök, Hszi Csin-ping elhatározta, hogy megtanítja a milliárdos tinédzsereknek a pénz értékét. Összesen 70 szupergazdag milliárdos  kamaszt küldött el iskolába, ahol szociális érzékenységet tanulhatnak. Aki késik az óráról, pénzbírságot fizet – fejenként 1000 jüant kell kifizetniük, ami nagyjából 45 ezer forintnak felel meg – bár kétséges, hogy a pénzbírság bármitől is visszatartaná őket.

Pszichológus szakemberek szerint ezek a fiatalok azért viselkednek így, mert magányosan töltötték a gyerekkorukat, hiszen a pénzért güriző üzletember szüleik nem foglalkoztak velük – véleményük szerint a gyerekeknek nem iskolára, hanem sokkal inkább pszichológusra lenne szükségük.

2A54A40A00000578-3153301-Anger_There_has_been_a_massive_public_backlash_against_the_spoil-a-54_1436351552128

Gou Meimei, aki a gazdag kínai tinik királynőjének tekinthető, egy drogpartin pénzért árulta a testét, noha semmi szüksége nincs további bankókra. A lányt egy fiú riválisa árulta be, valószínűleg azért, hogy végre rá is odafigyeljenek. A lány persze válaszul egy ötszázezer fontos kaszinózsetonhalom mellett pózolva írta: túl gazdag ahhoz, hogy szexszel kéne kereskednie. Guot végül letartóztatták egy fogadási botrány miatt, akkor pedig a fizetett szexet is elismerte.

Guo Meimei

Guo Meimei

Többi társával együtt Gou is tagja egy sportautó csoportnak, ahol egyik gazdag tini mutatja meg új autóját a másiknak, miközben több társukat is elvesztették már balesetekben.

Egy Wang Sicong nevű fiatal azzal húzta ki a gyufát, hogy Keke nevű kutyájára két arany Apple órát szíjazott, és azzal hencegett, hogy lehetne négy is az eben.

Keke, a kutya

Keke, a kutya

Talán mondanunk sem kell, hogy többen is kételkednek az átnevelő tiniiskola sikerében.

Forrás: Dailymail