Hatalmas farkaspókkal élt együtt három hónapig egy 21 éves lány

A 21 éves, egyébként gyermekgondozóként dolgozó Natalie Woods egy hatalmas, egyébként mérgező csípésű farkaspókkal élt együtt három hónapig. Az állat a zuhany alatt lakott és egyre nagyobbra nőtt, Natalie szerint csak a teste majdnem három centiméteres, ehhez jönnek még a majdnem négy centis lábak.

Natalie és az ominózus pók

Natalie és az ominózus pók

A farkaspóknak jellemzően hatalmas szemei vannak, zsákmányát pedig nem háló kifeszítésével, hanem elképesztően gyors üldözéssel szerzi meg, ezért nevezik farkaspóknak. Natalie nem mert az állathoz nyúlni, ezért élt vele ennyi időt, az néhányszor elszaladt az orra előtt zsákmány után keresgélve, és láthatóan otthonosan érezte magát. A lány nemrég feltöltött egy képet lakótársáról a netre, és üzenetben kérte, segítsenek neki meghatározni a pók fajtáját, és minél hamarabb megszabadulni tőle.

STIAN_WOLF SPIDER_IMAGE001 A WOMAN is being terrorised by a giant WOLF SPIDER…which has been living in her bathroom for the past three months. Natalie Woods, 21, first noticed the spider after it popped out from underneath her shower at her home in Gravesend, Kent, in May this year. But over the past few months, Miss Woods has watched as the spider has grown into a monster, with a body around an inch long and leg span an additional 1.5-inches. Speaking this week, childcare worker Miss Woods said she was 'terrified' by the spider, saying it was 'growing and growing' and kept dashing in and out from under her shower. She has even asked pals if she could borrow a super-powerful hoover to suck the critter up - or for someone to come and 'get rid of it' for her. Speaking this week, Miss Woods said: "It's frightening the life out of me. "Even getting up for the toilet in the night I'm creeping downstairs in case I accidentally stir it or step on it. "I noticed it ages ago but now it has grown into a whopper." PIX TAKEN BY NATALIE WOODS STIAN ALEXANDER 07528 679198

Natalie kétségbeesett üzenete a közösségi oldalon

Bár a szakértők szerint igen csekély volt az esélye, hogy a pók bármikor is bántsa Natalie-t, ő már azon gondolkodott, hogy inkább elköltözik, de nem bír elbánni egy ekkora pókkal, ami ráadásul szabadon mászkál a lakásban. A farkaspókok csípése nem veszélyesebb vagy fájdalmasabb egy méhcsípésnél, és különleges képességük, hogy a vízen vagy a vízben is hatékonyan haladnak előre.

Forrás: Dailymail