Szemtelen vagy zseniális? Balatoni levegőt árulnak konzervdobozban

Katona Róbert közgazdászként, értékesítési menedzserként sok mindent tud arról, mi eladható, és mi nem. A levegő, úgy látszik, az előbbi kategóriába tartozik: Róbert egy gyerekkori emlék hatására levegőt csomagolt be, és azóta is sikerrel árulja termékét.

11695924_729963583796528_7607256335122349850_n

Az alapötlet Párizsból származik, ahol szardíniás dobozban árultak “párizsi levegőt” a turistáknak. Róbert főként ennek hatására határozta el, hogy ő meg a Balaton levegőjét fogja árulni. Az ötlet annyira bejött, hogy azóta a turizmus világnapja alkalmából egy mátraházai szállodának is dobozolt mátrai gyógyító levegőt is, és további magyarországi tájegységek levegőjét is csomagolni készül.

Róbert maga is elismeri, hogy bár tényleg a Balaton partján gyűjtött levegő van a dobozban, igazából ez senkit sem érdekel, lehetne benne akármi, hiszen az átlagos orr nem tudja megkülönböztetni, hogy a tó partjáról, vagy tőle száz kilométerre dobozolták be a levegőt. A férfinek nem is az a célja, hogy minden fanyalgóra rásózza a termékét, azt mondja, akik meglátják benne az iróniát, és képeslap helyett valami egyedit vinnének haza emlékként, azok megveszik, és ez éppen elég.

Forrás: Szeretlekmagyarorszag.huFacebook