Egy magyar férfi, aki kiköpött Charles Bronson – Kalandos életet él a színész hasonmása

Nem kell messzire menni azoknak, akik még mindig rajonganak a westernhősért, ugyanis létezik egy magyar Charles Bronson is: a 60 éves, egri Kovács Róbert megszólalásig hasonlít a Hollywood-i színészre – írja a Heol.hu

Kép: Heol.hu

Kép: Heol.hu

Kovács Róbert, akit fiatalkora óta Bronzinak becéznek, nagyon jól ért a lovakhoz – korábban lovászként dolgozott – és az Egyesült államokat is megjárta, hátha tud valamit kezdeni az adottságával. A férfi nyolc évig élt New Yorkban, de nem járt sikerrel. Ezután egy spanyol szórakoztatóparkba jelentkezett e-mailben,  ahol westernshow-kban szeretett volna részt venni. Miután nem kapott kedvező választ, 2003-ban fogta magát, és személyesen kereste fel  a kiszemelt spanyol parkot. Ott sem sikerült azonnal munkába állnia, de végül felfigyeltek rá, és négy éven keresztül ő volt ott a “seriff”, a közönség legnagyobb örömére.

Kép: Heol.hu

Kép: Heol.hu

Szerződése lejárta után Róbert a Kanári-szigetekre került, egy mini állatkertben dolgozott egy ismerős házaspárnál, később több reklámban, filmben is feltűnt, 2010-től mostanáig pedig ugyanannál a spanyol szórakoztató központnál dolgozott.

Kalandos élete és kitartása ellenére Róbert nagyon is alázatos, a heol.hu-nak adott interjúban azt nyilatkozta, egyszer szeretne eljutni Bronson sírjához, hogy lerója kegyeletét, kifejezze háláját, hogy egy véletlen miatt egyengette a karrierjét, és segítette az életét. Róbert most újra Egerben él,  csatlakozott a vár hagyományőrzőihez, ő alakítja a tatár harcost.