Képek: Egy öltönyös férfi mászkál Budapest legmagasabb épületein esernyővel

Öltönyben, esernyővel, elegánsan sétáló férfit kaptak lencsevégre Budapesten, aki egy művészeti projekt miatt mászik fel vérfagyasztóan magasra.

oriaskerek

A belvárosi óriáskerék 65 méter magasan lévő tetején, vagy az Erzsébet hídon is lefényképezték a magát csak Umbrella Man-ként nevező, nevét elhallgató férfit,  a képeket pedig egy magyar fotós, Kálló Péter készítette.

orias2

Egyikük sem amatőr, a mászás pedig nem öncélú: Balance, azaz egyensúly nevű sorozatukkal az életünkben kereset harmóniáról, belső egyensúlyról, biztonságról szeretnének elgondolkodtatni minket.

f6

Ezekben a szédítő magasságokban ugyanis csak akkor lehet fent maradni, ha tökéletes egyensúlyban vagyunk önmagunkkal, és a környezetünkkel.

f7

A rejtélyes figura, aki Budapest legmagasabb épületeire mászik fel, egyelőre nem szeretné felfedni a kilétét.  “Most még névtelen maradnék a projekt miatt, amely nem szeretném, ha rólam szólna” – nyilatkozta a titokzatos esernyős ember, aki annyit elárult: itt nincs helye a félelemnek, csak a mászásra összpontosít, így tudja száz százalékig élvezni azt, amit csinál.

f4

f2

f3

10429823_1605800182995253_477195243922117417_n

Forrás: Facebook/Balance