Az orvosok tanácsa ellenére vállalta gyermekét a rákos modell

A 25 éves kanadai modell, Elizaveta Bulokhova élete egyik legnehezebb döntését hozta meg, amikor tavaly egyszerre diagnosztizáltak nála rákot, és fedezte fel, hogy gyermeket vár.

jaw-cancer-model-22

Elizaveta és párja, Roman Troubetskoi épp utaztak, amikor a lány fogfájásra kezdett panaszkodni. Az orvosnál viszont kiderült, hogy állkapcsa elrákosodott, a nagy részét el kell távolítani, és kemoterápiára is szükség lesz a gyógyuláshoz.Mindezek előtt pedig az orvosok tanácsa szerint el kellett volna vetetnie pár hetes kisbabáját.

jaw-cancer-model-25

“Éreztem, ahogy mozog a hasamban, aktív baba volt odabenn. Gyakran beszéltem hozzá… Akkor azt kellett mondanom neki, ne mozogjon, mert nem tarthatom meg. Hirtelen abbamaradt a mozgás. Hallotta, figyelt rám. Ekkor azt mondtam, bármit is hoz a sors, én megszülöm ezt a gyereket. Ha a babámnak meg kell születnie, meg is fog” – mondta a modell.

jaw-cancer-model-26

Végüla kis Valentin tíz héttel korábban, császármetszéssel született meg, ezután Elizaveta alávetette magát a műtéteknek és a kemoterápiának, amik a várt eredményt hozták: a modell-anyuka gyógyulni kezdett.

jaw-cancer-model-17 jaw-cancer-model-33 jaw-cancer-model-34

Forrás: Boredpanda