Húsz éves lányt hagyott meghalni az apja a parton, mert nem engedte, hogy idegenek férfiak érjenek hozzá

A mentőket, a rendőröket, és a dubaji rendőrkapitányság egyik helyettes parancsnokát, Ahmed Burqibah-ot is nagyon megrázta az az eset, amikor egy húsz éves fiatal lány a szemük láttára halt meg, mert az apja egyetlen idegen férfinek sem engedte, hogy hozzáérjenek lánya testéhez.

103770436

Az ázsiai család nyaralni érkezett a tengerpartra, a gyerekek a vízben úszkáltak, ám hirtelen a 20 éves lány rosszul lett, segítségért kiáltott, fulladozni kezdett. A két, azon a partszakaszon dolgozó életmentő azonnal a segítségére indult, de a lány apja elzárta az útjukat, és azt hajtogatta, hogy ha idegen férfiak érnek lánya testéhez, akkor azzal megbecstelenítik, így kereken megtiltott minden életmentő beavatkozást, vizsgálatot.

Ahmed Burqibah

Ahmed Burqibah azt mondta, soha nem felejti el a történteket

A vízimentők ezt természetesen hagyták annyiban, az apa parancsa ellenére el akarták látni a lányt, és verekedni kezdtek a nagy darab, erős emberrel. Bár csak pár percig birkózott egymással az apa és az életmentők, ez a pár fontos perc éppen elég volt, hogy a lány eközben megfulladjon. Az apát ez sem érdekelte, egyik érve ugyanis az volt, hogy inkább haljon meg a lánya, mint hogy idegen férfi hozzáérjen. Tettéről a börtönben gondolkodhat tovább, a dubaji rendőrség ugyanis letartóztatta, amiért megakadályozta az életmentőket, hogy megmentsék a lánya életét.

Forrás: Emirates24/7