Megvan, kié a Görögországban elvesztett magyar jegygyűrű

Egy ország kereste pár napig annak a jegygyűrűnek a tulajdonosát, amit egy brit férfi rakott fel a Facebookra.

szeretlek_ekszer

Fotó: Mick Fraser

“A gyűrű tulajdonosának többet jelent, mint az arany maga. Képzeld csak el, hogy éreznéd magad, ha rögtön az esküvőd után elvesztenéd a jegygyűrűdet”

− írta a brit férfi, Mick Fraser a Facebookon, a posztját pedig több mint 12 ezren osztották meg. A rengeteg megosztás egyike Zoltán Facebook-falán is megjelent, aki azonnal felismerte a 2008-ban elveszített gyűrűt – írta meg az Index. Csütörtökön jelentkezett az Indexnél Zoltán, aki elmondta, övé a kérdéses ékszer.

A gyűrű története 2008 augusztusában kezdődött – ekkor volt ugyanis Zoltánék esküvője, ami után szeptemberben Görögországba, Rodoszra mentek nászútra. Egyik nap fürdés közben leesett a gyűrű az ujjáról, mivel egy kicsit nagy volt rá. Keresték egy darabig, de a víz alatt a homokban reménytelen volt megtalálni. Erre hét évvel később meglátták a Facebook-posztot a gyűrűről, és nem akarták elhinni, hogy meglett a réges rég elveszett gyűrű.

Zoltán ezek után felvette a kapcsolatot a posztoló brit férfival, hogy megbeszéljék a részleteket. Zoltán felesége elküldte az Indexnek a levelet, amit a megtalálónak írt:

“2015. augusztus 23-án ünnepeljük a hét éves házassági évfordulónkat, ami azért is érdekes mert “választó évnek” számít, nem igazán hiszek az ilyesmiben de úgy érzem, ez egy valamiféle jel a közös életünket, családunkat tekintve. Nagyon köszönöm, köszönjük, hogy megtalálta az elveszettnek hitt gyűrűt és azon fáradozott hogy eljuttassa hozzánk a hírét!”

Forrás: Index.hu