Nem jött be az állva pisilés a lányoknak a Szigeten

Rögtön a Sziget bejáratánál sokkot kaphatnak az érkezők: pisilő tölcsért kínálnak a hölgyeknek – írja az Index.

Öt darabot 800 forintért adnak, de kapható kétdarabos próbaszett is 395 forintért. Az intimtölcsér gyakorlatilag egy papírcsákó, aminek az egyik sarkát levágták, az indexes lányok pedig már ki is próbálták.

sziget

Fotó: index.hu

“Nekem egyáltalán nem volt sikeres a tölcsérrel a pisilés. A piszoárnál végképp nem. Bár másfél liter folyadék elfogyasztása után álltam neki a tesztnek, rettenetesen éreztem magam, hogy hátulról látnak az emberek. Minden elismerésem a férfiaké, hogy ezt nyilvánosan tudják csinálni. A második próbálkozásra, már a zárt toitoi-ban, a bugyimat a térdemig tolva, bár úgy tűnt, de mégsem sikerült a pontos illesztés, így pontosan az történt velem, amit a tölcsér látva a legtöbbeknek eszébe jut. Szerencsére volt nálam nedves törlőkendő, így alaposan le tudtam tisztítani bokáig (!) a lábam teljes felületét.”

allva_pisilnek_a_lanyok (1)

Fotó: index.hu

“Nagyon furán éreztem magam, hirtelen a Transparent című sorozatban éreztem magamat, amiben a nemváltó apa gyerekei mindenféle furcsa kísérletezéssel reagálnak az apjuk döntésére. Furcsa volt elképzelni, hogy ilyen lehet tehát férfinak lenni, miközben markolásztam valamit a lábam között. Furcsa és rossz érzés volt, egyáltalán nem élveztem, és a sok szerencsétlenkedés a tölcsérrel és a pózzal egyáltalán nem tűnt könnyebb megoldásnak a guggolva pisiléshez vagy combizomból megtartáshoz képest. Rájöttem: én szeretek ülve pisilni, és a jövőben is így fogok, a fejlődő országokban és a Szigeten is!”